Maus Kft. logó

Ötletek a pályázatodhoz

Nyilván Te is tudod, mennyire fontos az első benyomás, valamint az is, hogy ne maradjon ki semmilyen lényeges információ az önéletrajzodból, hiszen így fogunk Téged megismerni és kiválasztani. Éppen ezért alábbi ötletekkel szeretnénk hozzájárulni sikeredhez:

Forma:

Fontos a jól tagoltság, átláthatóság, azonos méretű és típusú betűk, időbeli sorrend és a helyesírás.

Fejléc:

A fejlécben mindenképp add meg elérhetőséged és a legfontosabb adataid.

Tanulmányok

Add meg időrendben végzettségeidet, kezdve a legfrissebbel.

Szakmai tapasztalat

Szintén időbeli sorrendben, évszámokkal ellátva, a legutolsó munkahellyel kezdve sorold fel eddigi tapasztalataidat. Nyugodtan tüntesd fel az esetleges képzéseidet, esetleges gyakornoki tapasztalataidat és hogy teljes vagy részmunkaidőben dolgoztál.

Zárás

Zárásként nyugodtan oszd meg velünk, amire büszke vagy. Például számítógépes ismereteid, jogosítványod, hobbid, speciális képességeid.

Ha kész az önéletrajzod és sor tud kerülni egy személyes találkozásra is, akkor készülj fel és nyugodtan add önmagad. Mi valóban Rád vagyunk kíváncsiak. A cégcsoporton belül mindenki tegeződik és már a jelentkezőinkkel is szeretünk így beszélgetni.

Várunk szeretettel! 🙂

cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram