Maus Kft. logó

Jelentkezés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Betöltendő állás

Ha nem találsz most megfelelő állást magadnak, de szívesen elküldenéd nekünk az önéletrajzod, hogy megkeressünk később, töltsd fel itt, megjelölve, milyen típusú állást keresel:

Személyzet
Kereskedelem
Pénzügy
Logisztika
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, pdf., Max. file size: 3 MB.
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, pdf., Max. file size: 3 MB.

Tájékoztatjuk, hogy az adatkezelésünk jogalapja az Ön alábbi hozzájárulása:

„Nyilatkozom, hogy fenti személyes adataimat önkéntesen adtam meg a Maus Kft-hez történő álláspályázat céljából. Tudomásul veszem, hogy személyi adataimat a HR osztály az alábbiak szerint kezeli:

  • adataimat a pályázat elbírálása céljából a pályázat lezárásáig, de legfeljebb 60 napig kezeli, ezt követően törli, illetve megsemmisíti.
  • az adatkezelés során a HR osztály az adatokat csak a megpályázott munkakör vezetőinek továbbítja, harmadik félnek azt nem adja át.
  • amennyiben a pályázó a jelentkezéstől számított 30 napig nem kap visszajelzést, a benyújtott pályázata sikertelennek minősül.”

Tájékoztatjuk, hogy a Maus Kft-től Ön további tájékoztatást kérhet a személyes adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, valamint törlését, zárolását.

Nyilatkozat elfogadása*
Adatvédelem elfogadása*
Cím nélkül
Cím nélkül
Cím nélkül
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram