Maus Kft. logó

Képzési programod

Senkit sem dobunk a mély vízbe! Alapelvünk, hogy mindenki számára biztosítunk belépő képzést, mely során betekintést fogsz nyerni a cég felépítésébe és működésébe, valamint meg fogod ismerni a saját munkád feladatait mentorok segítségével, elméleti és gyakorlati képzéseken keresztül.

Első nap

Az első napod közvetlen vezetőddel fogod tölteni, meg fogsz ismerkedni csapatoddal és képzési programod minden lépésével, mely a következő hetekben lépésről lépésre fog segítséget nyújtani Neked.

Szakterületed megismerése

Szakterületed mentorok segítségével elméleti és gyakorlati képzésen keresztül fogod
megismerni. Minden területnek a specialistája fog megismertetni fokozatosan a terület kihívásaival.

Egységeink megismerése

Amennyiben munkád során több társterülettel is tartanod kell majd a kapcsolatot, akkor biztosítjuk számodra, hogy ellátogathass egységeinkbe és megismerd munkatársainkat és az ott végzett feladataikat.

Befejezés

A képzési programod végére minden feladatodat és az ahhoz tartozó szabályokat megismerted, valamint részese leszel egy vezetőddel történő beszélgetésnek, ahol elmondhatod eddigi tapasztalataidat, meglátásodat, hiszen fontos számunkra véleményed. Továbbá egymás számára kölcsönösen tudtok visszajelzést adni és tisztázhatjátok a jövőbeli elvárásokat is.

cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram